食粥食饭睇呢隻鳥

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

食粥食饭睇呢隻鳥

文章ray » 週四 2月 2日, 2017年 9:03 pm

久久漆今日來料。手腳慢了幾拍,最後要在零易陸入鳥幾球。收報靈易捌。
先睇四仙。中短期目標睇陸仙。有輸問我回水!
買入原因:細細粒容易食!
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
上述言論純粹鳩UP
當我冇講過. 輸左唔好賴我.
ray

Re: 食粥食饭睇呢隻鳥

文章贏錢 » 週四 2月 2日, 2017年 9:24 pm

Support :inv168_03: :inv168_17:
贏! 贏! 贏! 我叫李沇樺,Vicki.
小弟是註冊安全主任, 有好路數記得通知小弟 @_@ 圖檔
頭像
贏錢

文章ray » 週四 2月 2日, 2017年 9:26 pm

普匯中金國際控股有限公司(「本公司」)董事(「董事」)會(「董事會」)欣然宣佈,
自二零一七年一月十九日起,本公司香港主要營業地點之地址將更改為香港中環康樂廣場8
號交易廣場1座40樓5-6室及本公司香港主要營業地點之聯絡電話及傳真號碼亦將更改如
下:
電話號碼:(852) 2126 6333
傳真號碼:(852) 2126 6399

升硬鳥!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章ray » 週四 2月 2日, 2017年 9:28 pm

營業地址都改埋仲唔升硬?唔升仆我頭!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章蛋散 » 週四 2月 2日, 2017年 9:30 pm

ray 寫:普匯中金國際控股有限公司(「本公司」)董事(「董事」)會(「董事會」)欣然宣佈,
自二零一七年一月十九日起,本公司香港主要營業地點之地址將更改為香港中環康樂廣場8
號交易廣場1座40樓5-6室及本公司香港主要營業地點之聯絡電話及傳真號碼亦將更改如
下:

升硬鳥!

2 座搬去 1 座就大升? 什麼玩法?! :lol:
圖檔
頭像
蛋散

文章ray » 週四 2月 2日, 2017年 11:07 pm

蛋散 寫:
ray 寫:普匯中金國際控股有限公司(「本公司」)董事(「董事」)會(「董事會」)欣然宣佈,
下:

升硬鳥!

2 座搬去 1 座就大升? 什麼玩法?! :lol:

內部機密消息不能泄漏的!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章ray » 週四 2月 2日, 2017年 11:25 pm

電話都改埋坐定粒六鳥!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章sammychan » 週五 2月 3日, 2017年 8:55 am

有粥食粥,有飯我都係食粥夠嘞。 :mrgreen: :mrgreen:

不過絕對支持,我自己因為買了1071同翻兜咗102,暫時口頭支持。 :mrgreen: :mrgreen:
宪法的基本原则是:个人可以做任何事情,除非法律禁止;政府不能做任何事情,除非法律许可。
——约翰.洛克 (哲学家 思想家)
頭像
sammychan

文章贏錢 » 週五 2月 3日, 2017年 9:33 am

停牌!!!
贏! 贏! 贏! 我叫李沇樺,Vicki.
小弟是註冊安全主任, 有好路數記得通知小弟 @_@ 圖檔
頭像
贏錢

文章ray » 週五 2月 3日, 2017年 9:46 am

贏錢 寫:停牌!!!

唔好问我點解。分咐落唔好唱!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章人之初 » 週五 2月 3日, 2017年 9:58 am

:shock: 預祝ray哥大捷!!!
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入646>112000 @ 0.15 ;入747>40000 @ 0.405 *7/11/2017;入359>44000 @ 0.345 *9/11/2017

+5,636
頭像
人之初

文章ray » 週五 2月 3日, 2017年 10:54 am

人之初 寫::shock: 預祝ray哥大捷!!!

淪落到玩仙股.睇来我都就快要揾義工幫手鳥。
上述言論純粹鳩UP
ray

文章ray » 週五 2月 3日, 2017年 12:22 pm

ray 寫:
贏錢 寫:停牌!!!

唔好问我點解。分咐落唔好唱!

普匯中金國際(00997.HK) 0.000 (0.000%) 今早起停牌,待發主要及關連交易之內幕消息公告。(ta/t)(報價延遲最少十五分鐘。)

阿思達克財經新聞
網址: www.aastocks.com

見佢絛尾一擺就知佢疴屎定疴尿啦 唔好週圍唱呀!
上述言論純粹鳩UP
ray

文章saha » 週三 2月 8日, 2017年 9:46 am

出了通知... 仍是再等...!!! :roll:
saha

文章sammychan » 週三 2月 8日, 2017年 9:53 am

saha 寫:出了通知... 仍是再等...!!! :roll:

高價向主席買垃圾,大跌20巴仙......... :roll:
宪法的基本原则是:个人可以做任何事情,除非法律禁止;政府不能做任何事情,除非法律许可。
——约翰.洛克 (哲学家 思想家)
頭像
sammychan

下一頁

回到 201X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:ray 和 10 位訪客