似乎大多人以為一過24k就牛3 gogogo

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

似乎大多人以為一過24k就牛3 gogogo

文章價值人 » 週日 7月 27日, 2014年 1:28 am

對上 24465 / 24112 後跌左幾多自己 see see

240 ????? 239XX 又得 240XX 又得 241XX 又得, 甚至24465 後可跌你8-9千点

24k只係一極危險的水平, 班賊做凸幾多做少幾多並不重要
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。

一個狹窄的獸籠困住一堆在森林完全冇搵食能力的動物, 唔夠食唔夠住

点先令呢班唔夠食唔夠住的動物唔造反

呃鳩佢話獸籠宿位好鶩貴, 食物亦十分鶩貴

至於物理上係點就唔好講

狗愛住狗窿, 隻狗話我鍾意吹咩 ???

印鈔機製造核彈, 核彈頭高度集中在全球约十多個城市

遠離呢十多個點, 核輻射係咪小好多

https://www.numbeo.com/property-investm ... nkings.jsp
頭像
價值人

Re: 似乎大多人以為一過24k就牛3 gogogo

文章價值人 » 週日 7月 27日, 2014年 1:52 am

2014/Q1, 全世界被media引到只買新經濟但今日hsi竟被中資金融mark起 :lol:

跌吉現在有大量乜乜 3888/484/434/934/.....支持區

証明一件事股只能在弱既時候買, 當強既時侯千万不要掂, 殤港呢个場就係咁 !!!

同時, 今日強的中資金融亦不要掂15-18% premium, 滬港通一開即死 :mrgreen:

一個狹窄的獸籠困住一堆在森林完全冇搵食能力的動物, 唔夠食唔夠住

至於物理上係點就唔好講

https://www.numbeo.com/property-investm ... nkings.jsp
頭像
價值人

文章阿力cool » 週日 7月 27日, 2014年 8:52 am

強帖劉明 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
無牛市,無熊市,心中只有狼市! 我們都是小綿羊罷了.
信心比黃金更重要!
頭像
阿力cool

文章價值人 » 週日 7月 27日, 2014年 9:17 am

总知每次某d野一見頂168就有d好惡的人 :bbs14: :bbs14: :bbs14:

呢d係我在168咁多年的經驗, 百發百中....o个排叫得愈勁o个類就見頂大跌/o个排愈冇人提o个類就見底
最後由 價值人 於 週日 7月 27日, 2014年 9:22 am 編輯,總共編輯了 1 次。

至於物理上係點就唔好講

頭像
價值人

文章kuli » 週日 7月 27日, 2014年 9:22 am

價值人 寫:总知每次某d野一見頂168就有d好惡的人 :bbs14: :bbs14: :bbs14:

老老實實,10年看空到現在,縂有喊中的時候。那請問你這四年投資什麽,業績怎樣,可否分享?
kuli

文章價值人 » 週日 7月 27日, 2014年 9:25 am

kuli 寫:
價值人 寫:总知每次某d野一見頂168就有d好惡的人 :bbs14: :bbs14: :bbs14:

老老實實,10年看空到現在,縂有喊中的時候。那請問你這四年投資什麽,業績怎樣,可否分享?

我只係hit and run快打, 个倉一年只得三四個wk有貨

分享 ??? 有乜好分享...同你有親咩 ????

網上不如講利用好過la, 又唔係fan group :inv168_01:

至於物理上係點就唔好講

頭像
價值人

文章無盡空間 » 週日 7月 27日, 2014年 12:08 pm

見到你既POST 一切如舊倍感親切, 仿如昨日 :lol: :bbs48:
最後由 無盡空間 於 週日 7月 27日, 2014年 12:09 pm 編輯,總共編輯了 1 次。
你站在橋上看風景
看風景的人在樓上看你
明月裝飾了你的窗子
你裝飾了別人的夢
頭像
無盡空間

文章go2 » 週日 7月 27日, 2014年 12:08 pm

價值人 寫:168就有d好惡的人

不如你整個惡人榜分享下啦。

仲有其實隔住部電腦惡人可以有幾惡,

呢排係咪興東豪哥上身咁?

:bbs21: :bbs21: :bbs21:
go2

文章cy8 » 週日 7月 27日, 2014年 12:10 pm

呢d係我在168咁多年的經驗, 百發百中....o个排叫得愈勁o个類就見頂大跌/o个排愈冇人提o个類就見底

在168咁多年經驗

升你就實話見頂

跌你就實話低處未算低 永不超生

大家都明啦 :mrgreen: :mrgreen:

利申 我無掂股幾年 :arrow: :inv168_01:
頭像
cy8

文章sdwin » 週日 7月 27日, 2014年 12:26 pm

穿24000後,上不了168,其實最想看到的就是價大! :twisted:
所有評論,皆為9up,如你跟左,又輸左錢,係你ON9!!!
唔好賴我! :P

以資產收息為目標!!!!!!!!!!努力!!!
頭像
sdwin

文章價值人 » 週日 7月 27日, 2014年 1:30 pm

sdwin 寫:穿24000後,上不了168,其實最想看到的就是價大! :twisted:

168最可貴係100%賭仔, 跌吉 老散/咬息/高追/摸底乜性格的人都有

呢度清一色跟红頂白, 所以好易捉路 :mrgreen:

殤港根本冇市場呢回事, 勢係某d人做出來, 賭仔愛睇勢, 班賊一數夠呢堆睇勢既人取向, 一秒鐘就轉勢 :lol:

至於物理上係點就唔好講

頭像
價值人

文章子醉金迷 » 週日 7月 27日, 2014年 2:15 pm

價值人 寫:
sdwin 寫:穿24000後,上不了168,其實最想看到的就是價大! :twisted:

168最可貴係100%賭仔, 跌吉 老散/咬息/高追/摸底乜性格的人都有

殤港根本冇市場呢回事, 勢係某d人做出來, 賭仔愛睇勢, 班賊一數夠呢堆睇勢既人取向, 一秒鐘就轉勢 :lol:

我覺得價大今次出post係試水溫 :twisted:
本人所發表的文章,不構成任何投資的邀約或建議!!!
頭像
子醉金迷

文章sigur » 週日 7月 27日, 2014年 3:14 pm

成日講跌吉, 大家聽到悶

不如品下湯財個場? :inv168_06:
你覺得搵錢緊要, 定係同屋企人食餐飯緊要 ?

我深信 - 年年失望年年望, 事事難成事事成!
頭像
sigur

文章洛克 » 週日 7月 27日, 2014年 3:18 pm

子醉金迷 寫:
價值人 寫:

我覺得價大今次出post係試水溫 :twisted:

有人跟就沽貨 ? :bbs21: :bbs21:

唔怪得168一開番, 佢就立即開POST引燈, 168停左搞到佢好迷茫 :lol:
洛克

文章殘劍 » 週日 7月 27日, 2014年 3:40 pm

老價,但想請問,點為之低呢?
記憶中個市萬幾果陣你話八千,但好似你講d 低位都無出現過喎?可能我記性差唔貼市錯過左囉..... :bbs09:
部份所謂愛中國人仕只關心三件事:歌功頌德舔官菊,罵老百姓多事,醜化外國。這也就是五毛們所謂『愛國』的全部內容
本人在inv168.com 的留言,全屬廢話,並不構成買賣邀約。

圖檔圖檔
頭像
殘劍

下一頁

回到 201X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Kai 和 9 位訪客