" 響應國家做大灣區人,其實都唔容易㗎!"

版主: 可人兒, 人之初

Re: " 響應國家做大灣區人,其實都唔容易㗎!"

文章人之初 » 週二 10月 9日, 2018年 3:23 pm

如呢幾年國內樓市,穩中帶d下調,自己有心怡o既地方,係真係可以考慮o下。

不過唔好亂聽邊個介紹啊!
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入646>112000 @ 0.15 ; *7/11/2017;入359>44000 @ 0.345 *9/11/2017

+6,736
頭像
人之初

文章tankinbj » 週二 10月 9日, 2018年 10:32 pm

人之初 寫:如呢幾年國內樓市,穩中帶d下調,自己有心怡o既地方,係真係可以考慮o下。

不過唔好亂聽邊個介紹啊!

168內論到投資磚頭的眼光,以ochow兄多次完美的出入貨時機,第一之名當之無愧。而印象中佢老哥於上年沽清大陸的貨後,未有提過已再次入貨。 :inv168_06:
最後由 tankinbj 於 週二 10月 9日, 2018年 11:06 pm 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
tankinbj

文章人之初 » 週二 10月 9日, 2018年 10:34 pm

最差o個個系你,呢个我就知
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入646>112000 @ 0.15 ; *7/11/2017;入359>44000 @ 0.345 *9/11/2017

+6,736
頭像
人之初

文章Insider » 週二 10月 9日, 2018年 10:54 pm

唔好惱羞成怒啦,禽獸Q
28Dec2018
錦囊心法:~~
為咗平衡心理,要用『顏』字訣,呢種崇高正義情操真係不足為外人道!一言難盡係啦!!
請參看
viewtopic.php?f=48&t=76063&p=2009704#p2009704
30Jan2019 沽出一半已經贏了30%的邪爺燕妹,換馬美股『天籟』
頭像
Insider

文章lceman » 週二 10月 9日, 2018年 11:57 pm

Insider 寫:唔好惱羞成怒啦,禽獸Q

唔好惱羞成怒啦,禽獸Q x2 x :inv168_01: :inv168_01: :inv168_01: :inv168_01:

快卵啲遞紙叫老共抄家51%啦!!雜小雞萬碎,無得頂!!
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
lceman

上一頁

回到 茶餘飯後

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客