冷眼旁觀 之 真正懂得市勢的人少之又少!

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 冷眼旁觀 之 真正懂得市勢的人少之又少!

文章Insider » 週三 7月 11日, 2018年 6:46 am

Insider 寫:
mann 寫:In 大大 覺得返彈已完成 ?

食啦!我就深信你老味和其他盟友已經target locked邪爺,唔達目的,係唔會收手。 ;)

當初買EDC,其實都係借力打力,唔敢買邪爺嘅YINN;事實證明策略正確得很 :lol: :lol:

R仔好過啦。

你老味使出最輕度嘅一招,邪爺已經搖尾乞憐,包括釋放劉霞;還有大把後著殺手鐧呀。。。。 ;) ;) ;)

暫時估計正確,先在氣勢上勝了一仗 ;)

此刻期指下跌330點。
頭像
Insider

文章mann » 週三 7月 11日, 2018年 7:29 am

U.S. Poised to Publish $200 Billion China Tariff List
https://www.bloomberg.com/politics/arti ... ariff-list
跌完跟著升
mann

文章mann » 週三 7月 11日, 2018年 11:34 am

親你放劉太,再踎你多腳…… :mrgreen:
跌完跟著升
mann

文章Insider » 週四 7月 12日, 2018年 10:11 pm

連結至影片網頁

陶傑:粵語蘊含真正古典美 政府踩低港人母語陰謀敗露
頭像
Insider

上一頁

回到 201X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 7 位訪客