淫之之2018年之無限舒光在險瘋

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 淫之之2018年之無限舒光在險瘋

文章人之初 » 週四 1月 11日, 2018年 1:54 pm

Bighead 寫:
人之初 寫:喎得剩番100苦港交鎖咋!!

仲有大把生狗狗生吧 :mrgreen:

仲有7幻几
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入646>112000 @ 0.15 ;入747>40000 @ 0.405 *7/11/2017;入359>44000 @ 0.345 *9/11/2017

+5,636
頭像
人之初

文章Bighead » 週四 1月 11日, 2018年 4:02 pm

人之初 寫:
Bighead 寫:
人之初 寫:喎得剩番100苦港交鎖咋!!

仲有大把生狗狗生吧 :mrgreen:

仲有7幻几

好肥美啊 :mrgreen:
MPF響6月號轉左利息基金,我係一支好正既燈!
頭像
Bighead

文章人之初 » 週五 1月 12日, 2018年 9:24 am

續慢慢賣 :mrgreen:
您沒有權限檢視這篇文章所附加的檔案。
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入646>112000 @ 0.15 ;入747>40000 @ 0.405 *7/11/2017;入359>44000 @ 0.345 *9/11/2017

+5,636
頭像
人之初

文章Bighead » 週六 1月 13日, 2018年 11:39 am

港股大時代,點解168仍然咁静?ㄧd開心氣氛都冇?連股民兄都唔見左
MPF響6月號轉左利息基金,我係一支好正既燈!
頭像
Bighead

文章HugoT » 週六 1月 13日, 2018年 2:10 pm

家下全用炒股whatsapp, wechat 谷
拒買日貨, 拒遊日本

以上一切皆為學術交流, 並非投資建議, 不要當真。
HugoT

文章人之初 » 週六 1月 13日, 2018年 4:11 pm

Bighead 寫:港股大時代,點解168仍然咁静?ㄧd開心氣氛都冇?連股民兄都唔見左

大家發到掛住玩,胡得閒出泥講野。 :mrgreen:
有隻雀仔啦啦啦~~~

+5,636
頭像
人之初

文章hkils2001 » 週六 1月 13日, 2018年 10:31 pm

人之初 寫:
Bighead 寫:港股大時代,點解168仍然咁静?ㄧd開心氣氛都冇?連股民兄都唔見左

升既都係大股, 細既仲未郁, 散戶完全感受唔到...... :inv168_07:
本人發表的一切文章和貼圖,絕對不構成任何買賣邀請或建議
高峰是為了感激生命,低谷是為了學習生活。
Quote of the Year - "Don't buy gold, it's not backed by anything."
頭像
hkils2001

文章人之初 » 週一 1月 15日, 2018年 2:54 pm

:inv168_10: :inv168_10: :inv168_10:
有隻雀仔啦啦啦~~~

+5,636
頭像
人之初

文章saha » 週一 1月 15日, 2018年 4:06 pm

人之初 寫::inv168_10: :inv168_10: :inv168_10:

公喜人大,, :inv168_18:
上返水面,, 等6.65 左右先食... !! :inv168_24:
saha

文章人之初 » 週一 1月 15日, 2018年 8:20 pm

今日都吃了一幻苦1798@1.04
有隻雀仔啦啦啦~~~

+5,636
頭像
人之初

文章rocket » 週二 1月 16日, 2018年 9:28 am

hkils2001 寫:
人之初 寫:

升既都係大股, 細既仲未郁, 散戶完全感受唔到...... :inv168_07:

冇錯, 依家我強積金就買大股, 手上就揸細股等雞犬皆升.
如果真有雞犬皆升一日, 咁個市未有耐見頂.
頭像
rocket

文章無盡空間 » 週二 1月 16日, 2018年 9:51 am

rocket 寫:
hkils2001 寫:
人之初 寫:

冇錯, 依家我強積金就買大股, 手上就揸細股等雞犬皆升.
如果真有雞犬皆升一日, 咁個市未有耐見頂.

升左成幻點喎D估仲D 過一年前 :inv168_07: 完全感動唔到升幅 :cry: :cry: :cry:
你站在橋上看風景
看風景的人在樓上看你
明月裝飾了你的窗子
你裝飾了別人的夢
頭像
無盡空間

文章人之初 » 週二 1月 16日, 2018年 11:36 am

落木在海雞o既貨,都沽清。

剩番痕生倉d貨底,呢d已經番超級0成本了!! :lol:
有隻雀仔啦啦啦~~~

+5,636
頭像
人之初

文章蛋散 » 週二 1月 16日, 2018年 1:29 pm

只喜豬升到爸爸聲, 升穿咗大氣層! :?
圖檔
頭像
蛋散

文章無盡空間 » 週二 1月 16日, 2018年 2:04 pm

蛋散 寫:只喜豬升到爸爸聲, 升穿咗大氣層! :?

哩肥仔水 :lol:
你站在橋上看風景
看風景的人在樓上看你
明月裝飾了你的窗子
你裝飾了別人的夢
頭像
無盡空間

上一頁下一頁

回到 201X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:ray 和 10 位訪客