山澗行工作坊《上落山澗法》山澗行者篇 2009 October ─ 鷓鴣山 ─ 報名啦!

旅遊心得,行山路線,水上活動,有關相片

版主: statman

Re: 山澗行工作坊《上落山澗法》山澗行者篇 2009 October ─ 鷓鴣山 ─ 報名啦!

文章小柔 » 週六 10月 17日, 2009年 12:28 am

星期日黎唔到行山了.

做完野打比你地睇下大家會唔會有興趣一齊食飯.. :inv168_28:
圖檔 Life is like a snowball...................圖檔
The important thing is finding wet snow and a really long hill.
頭像
小柔

Re: 山澗行工作坊《上落山澗法》山澗行者篇 2009 October ─ 鷓鴣山 ─ 報名啦!

文章siumai » 週六 10月 17日, 2009年 5:01 pm

statman 寫:總陀主都出現,都算冇揀錯路 :mrgreen:

星期日天氣預測,天陰,氣溫最高三十度

星期日天氣應相對冇咁熱,飲品預至少一公升,午餐自備,帶備雨晴用具。都有些輕鬆山坡上落,耐冇出山嘅就帶定碌棍啦!行衛奕信徑,應該冇乜嘢好玩,四點前應乜都玩完掛 :inv168_26:

I + she enrol. Hope not so difficulty la since we have not hiking for a long time. :mrgreen:
Play hard, play smart
siumai

文章statman » 週六 10月 17日, 2009年 9:17 pm

siumai 寫:
statman 寫:總陀主都出現,都算冇揀錯路 :mrgreen:

星期日天氣預測,天陰,氣溫最高三十度

星期日天氣應相對冇咁熱,飲品預至少一公升,午餐自備,帶備雨晴用具。都有些輕鬆山坡上落,耐冇出山嘅就帶定碌棍啦!行衛奕信徑,應該冇乜嘢好玩,四點前應乜都玩完掛 :inv168_26:

I + she enrol. Hope not so difficulty la since we have not hiking for a long time. :mrgreen:

有新人到更加唔會開山劈路
頭像
statman

文章phoebe » 週六 10月 17日, 2009年 11:22 pm

報名 :P
頭像
phoebe

文章阿懵 » 週日 10月 18日, 2009年 7:56 am

me同 :inv168_15: Go!
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

上一頁

回到 遊山玩水 | 網聚活動

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客