『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

旅遊心得,行山路線,水上活動,有關相片

版主: statman

Re: 『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

文章statman » 週三 9月 30日, 2009年 12:33 am

ali 寫:
ckc 寫:嘩...咁大劑呀... :bbs04:

乜你不是中意 越大鑊越快樂 咩! :mrgreen:

可能係 :bbs38: 妹應付唔嚟 :discuz19:
頭像
statman

Re: 『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

文章statman » 週三 9月 30日, 2009年 1:25 pm

:bbs45: 溫馨提示 :bbs45:
此程極具挑戰,行程比北天門有過之而無不及,是一回生理與心理既考驗。

如想保持皮光肉滑,請穿長衫長褲,帶備手套!
頭像
statman

文章KTL » 週三 9月 30日, 2009年 3:18 pm

statman 寫: :bbs45: 溫馨提示 :bbs45:
此程極具挑戰,行程比北天門有過之而無不及,是一回生理與心理既考驗。

皮光肉滑似乎唔係呢團成員最緊張既,如文所述有高危成份,田長你要輕裝上陣呀! :mrgreen:
懷念Mr 100%WIN. 那美好時光,..快看不清了,..噫,.那是他嗎?...還是Mr Q ?
KTL

文章statman » 週五 10月 2日, 2009年 1:51 pm

KTL 寫:
statman 寫: :bbs45: 溫馨提示 :bbs45:

皮光肉滑似乎唔係呢團成員最緊張既,如文所述有高危成份,田長你要輕裝上陣呀! :mrgreen:

第一頁已講了要輕裝上路 :discuz16:
頭像
statman

文章statman » 週五 10月 2日, 2009年 1:57 pm

:bbs50: 注意溫馨提示

果然有點阻嚇性 :bbs25:
頭像
statman

文章statman » 週五 10月 2日, 2009年 2:02 pm

星期日應開始有秋高氣爽既感覺,跑山"正"呀 :bbs46:

同時經過前幾天的豪雨,相信三龍峽應會有奇景出現
頭像
statman

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 2:38 pm

statman 寫: :bbs50: 注意溫馨提示

果然有點阻嚇性 :bbs25:

點止阻嚇性? 直頭激將法!
不過, 都不會有新人報到啦!

我搵緊外援! :inv168_09:
頭像
ali

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 2:41 pm

statman 寫:
KTL 寫:

要帶繩索! :bbs31:
頭像
ali

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 2:46 pm

ali 寫:
statman 寫:
KTL 寫:

要帶繩索! :bbs31:

peter你在那裏呀? :bbs33:

北天門一別, 匆匆又半年啦!
快啲出來行吓啦!
頭像
ali

文章ckc » 週五 10月 2日, 2009年 6:53 pm

statman 寫:
ali 寫:
ckc 寫:嘩...咁大劑呀... :bbs04:

乜你不是中意 越大鑊越快樂 咩! :mrgreen:

:bbs38: 妹唔緊要,最緊要夠索,做 :bbs38: 也風流 :inv168_04:
金子.車子.房子.妻子.孩子.
頭像
ckc

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 6:56 pm

ckc 寫:
statman 寫:
ali 寫:乜你不是中意 越大鑊越快樂 咩! :mrgreen:

:bbs38: 妹唔緊要,最緊要夠索,做 :bbs38: 也風流 :inv168_04:

最緊要是冇腳軟! 出得來行!
當然是行澗啦!
頭像
ali

文章Intel80286 » 週五 10月 2日, 2009年 10:09 pm

小弟行先一步, 去先.....tmr :bbs29: :bbs29: :bbs29:
頭像
Intel80286

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 10:42 pm

Intel80286 寫:小弟行先一步, 去先.....tmr :bbs29: :bbs29: :bbs29:

點解去的咁急呀?

一路走好!
頭像
ali

文章ali » 週五 10月 2日, 2009年 10:45 pm

statman 寫:星期日應開始有秋高氣爽既感覺,跑山"正"呀 :bbs46:

同時經過前幾天的豪雨,相信三龍峽應會有奇景出現

這兩天的天己晴, 但前幾天下的雨水, 匯集山澗應該很壯!

1+2到!
頭像
ali

文章statman » 週六 10月 3日, 2009年 10:41 am

星期日天氣預測 :inv168_40: :inv168_40: :inv168_40: ,有煙霞及乾燥

基於路程有番咁上下長度及崎嶇,請準備至少 1.5公升飲品,午餐自備食自己。有對講機帶機,有手套帶套,有繩帶繩,有電筒帶筒。如可以,請穿著長衫長褲。

今晚賞月,明日追龍,明晚追月,爽呀 :bbs03:
頭像
statman

上一頁下一頁

回到 遊山玩水 | 網聚活動

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客