『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

旅遊心得,行山路線,水上活動,有關相片

版主: statman

Re: 『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

文章阿懵 » 週日 10月 4日, 2009年 1:22 am

明晚7:00pm有家族聚餐, o黎唔到囉! :inv168_22:
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

Re: 『山澗行者』鍛練篇 2009 October ─ 追龍會 ─ 報名啦!

文章petergabio » 週日 10月 4日, 2009年 2:11 am

阿懵 寫:明晚7:00pm有家族聚餐, o黎唔到囉! :inv168_22:

8:00pm返到去o拉,叫家族留食送比你返黎食 :inv168_26:
頭像
petergabio

文章petergabio » 週日 10月 4日, 2009年 2:14 am

Intel80286 寫:
statman 寫:
Intel80286 寫:小弟行先一步, 去先.....tmr :bbs29: :bbs29: :bbs29:

返黎未呀!好想你匯報一吓離澗的路況

6:00a.m 去到東涌, 10:30pm返來啦. 太意外, 天氣好悶侷同埋好多人......

7:00am 0係赤立角邨已覺有D心ロ悶, 行到去臥龍石澗已有五個人在潭中 (可惜全部係男人)
仲有係部相機晤生性, 成日叫 "NO CARD", 一幅都冇影, 覺得冇意思........走人.

番到去東涌再睇下部 D.C. , 唔怪得 "NO CARD", 因為張 card 在腰袋 :inv168_12: :inv168_12: :inv168_12:

條氣唔順又唔想再行多一次, 又唔想咁快走, 於是行去銀鑛瀑布. 不過咁樣行真係出事, 頂唔順了好熱.體力過荷,不停出汗

不論東涌, 梅窩, 貝澳, 今日超多人. 兩邊海灘都勁多人露營同燒烤...

好少相但係最後幾幅有D特別:

多謝收看. 腳痛中
平安回家,好好休息!
多謝你又影又有片睇,正 :inv168_43:
頭像
petergabio

文章ckc » 週日 10月 4日, 2009年 7:21 am

成晚眼光光 :shock: ,黎唔到喇 :cry:
金子.車子.房子.妻子.孩子.
頭像
ckc

文章statman » 週日 10月 4日, 2009年 7:44 am

ckc 寫:成晚眼光光 :shock: ,黎唔到喇 :cry:

做乜成晚追龍
頭像
statman

文章statman » 週日 10月 4日, 2009年 7:45 am

今回實遲到 :bbs11:
頭像
statman

文章ckc » 週日 10月 4日, 2009年 10:46 pm

你地點呀?比 :bbs38: 妹迷住番唔到黎?
頭像
ckc

文章ali » 週日 10月 4日, 2009年 11:24 pm

ckc 寫:你地點呀?比 :bbs38: 妹迷住番唔到黎?

5位壯士都平安返來了!

8:45集合, 9:00準時出發, 晚上頂著月光8:30行到伯公坳坐的士返東涌, 9:00酒樓晚餐, 10:00坐東涌地鐵各自返歸!
全部行程共11個半小時! 不知破咗168記錄未? :inv168_03:

大東山行至蓮花山, 黃龍石澗行至不知名石澗, 全程當然是歡樂滿山澗, 加一些驚險刺激及二級半樂趣! :bbs14:
司機師你走寶了! :bbs08:
頭像
ali

文章ckc » 週日 10月 4日, 2009年 11:42 pm

ali 寫:
ckc 寫:你地點呀?比 :bbs38: 妹迷住番唔到黎?

5位壯士都平安返來了!

8:45集合, 9:00準時出發, 晚上頂著月光8:30行到伯公坳坐的士返東涌, 9:00酒樓晚餐, 10:00坐東涌地鐵各自返歸!
全部行程共11個半小時! 不知破咗168記錄未? :inv168_03:

大東山行至蓮花山, 黃龍石澗行至不知名石澗, 全程當然是歡樂滿山澗, 加一些驚險刺激及二級半樂趣! :bbs14:
司機師你走寶了! :bbs08:

冇計啦,今日真係不在狀態,兼仲有D病氣無謂變負累呢o但今日我都完成了女皇密令,去買電視櫃同睇電視款,HEHE,一家便宜兩家著啦~
但都好羨慕同妒忌你地,下次先再JOIN你地啦~ :inv168_08:
頭像
ckc

文章statman » 週一 10月 5日, 2009年 12:45 am

690分鐘之旅 :inv168_22:
頭像
statman

上一頁

回到 遊山玩水 | 網聚活動

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客