星期日去左大嶼山行, 睇下一年間的分別(37幅相)

旅遊心得,行山路線,水上活動,有關相片

版主: statman

Re: 星期日去左大嶼山行, 睇下一年間的分別(37幅相)

文章statman » 週日 11月 23日, 2008年 10:26 am

Intel80286 寫:
JaneJane 寫:

我將成個 folder d 相轉左去另一個account , 因為 "intel80286" 呢個得番 10M. 如果冇人睇就唔想轉來轉去. 因為upload 時都幾慢.

遲左入黎而家睇唔到tim :bbs24: ... 可唔可以再貼過呀?! :inv168_26:

It's back :bbs06:

咁咪幾好 :discuz10:
有機會要試下芝麻灣綑邊,有舊肥豬石,真係好似豬
頭像
statman

文章devilken » 週日 11月 23日, 2008年 10:58 pm

d相好正,用乜機影架 :bbs33:
頭像
devilken

文章stock_1 » 週日 11月 23日, 2008年 11:43 pm

Don't cry , I like the photos ah. good ah
Disclaimer : 以上内容純屬個人意見及未經核實,並不構成任何行動或投資建議。
頭像
stock_1

文章JaneJane » 週一 11月 24日, 2008年 12:01 pm

JaneJane 寫:

我將成個 folder d 相轉左去另一個account , 因為 "intel80286" 呢個得番 10M. 如果冇人睇就唔想轉來轉去. 因為upload 時都幾慢.

遲左入黎而家睇唔到tim :bbs24: ... 可唔可以再貼過呀?! :inv168_26:

It's back :bbs06:

影得真係好靚!!!! :bbs46:
時間能沖淡一切的傷痛, 但永遠帶不走美麗的回憶!
頭像
JaneJane

文章tonyfans » 週三 12月 24日, 2008年 7:51 am

JaneJane 寫:影得真係好靚!!!! :bbs46:

x 2 :bbs46:
One of Tony Measor fans and his long term follower
只要1年有15%的回報,5年就有1個Double
本人所寫的一切,並不構成任何投資邀約彧建議買賣
頭像
tonyfans

文章stclam » 週五 3月 8日, 2013年 6:11 pm

去google search 行山, 居然返左黎inv168? :lol:
師兄行去澄碧村行左幾耐?
However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results. °◕‿◕。
頭像
stclam

文章cly72a » 週五 3月 8日, 2013年 6:40 pm

stclam 寫:去google search 行山, 居然返左黎inv168? :lol:

成四年幾前,無哂印象...
頭像
cly72a

文章阿懵 » 週五 3月 8日, 2013年 6:42 pm

cly72a 寫:
stclam 寫:去google search 行山, 居然返左黎inv168? :lol:

你係咪好想行o者! 心動不如馬上行動. :mrgreen:
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

文章cly72a » 週五 3月 8日, 2013年 7:43 pm

阿懵 寫:
cly72a 寫:

係呀~~
但今個weekend唔得呀~
頭像
cly72a

文章阿懵 » 週五 3月 8日, 2013年 8:47 pm

cly72a 寫:
阿懵 寫:
cly72a 寫:成四年幾前,無哂印象...

係呀~~

你得咪o係FB通知我囉! :mrgreen:
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

文章cly72a » 週五 3月 8日, 2013年 8:57 pm

阿懵 寫:
cly72a 寫:
阿懵 寫:

係呀~~

下星期日可以啦
頭像
cly72a

文章阿懵 » 週五 3月 8日, 2013年 9:22 pm

cly72a 寫:
阿懵 寫:
cly72a 寫:係呀~~

下星期日可以啦

咁我去籌備o下先... faifai有MS tech day要坐陣, 唔知佢有冇時間去呢?
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

文章stclam » 週五 3月 8日, 2013年 11:06 pm

阿懵 寫:
cly72a 寫:
阿懵 寫:

下星期日可以啦

咁我去籌備o下先... faifai有MS tech day要坐陣, 唔知佢有冇時間去呢?

再去澄碧村? :inv168_21: :inv168_21:
However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results. °◕‿◕。
頭像
stclam

文章阿懵 » 週六 3月 9日, 2013年 12:02 am

stclam 寫:
阿懵 寫:
cly72a 寫:下星期日可以啦

再去澄碧村? :inv168_21: :inv168_21:

以前應該ok, 呢家可能要諗諗有幾多人頂唔到... :bbs21:
逍遙自在, 無拘無束
天下縱橫任我行
頭像
阿懵

文章freeman01 » 週六 3月 9日, 2013年 3:43 pm

阿懵 寫:
stclam 寫:
阿懵 寫:

以前應該ok, 呢家可能要諗諗有幾多人頂唔到... :bbs21:

若可下星期六,就預埋我啦 :mrgreen:
頭像
freeman01

上一頁下一頁

回到 遊山玩水 | 網聚活動

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客