找到一隻目標

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 找到一隻目標

文章bunacko » 週四 12月 24日, 2009年 1:12 pm

聰明仔 寫:
Bighead 寫:
mekong 寫:垃圾股 27x, $0.54

呢隻真係怕怕 :mrgreen:

隻股本身衰, 走勢又衰, 三思

e 隻野, 我一早歸類 30大賤股之一, 同類有 1218 198 112 8130 .....仲有好多數都唔o西......

賤在邊? 唔係話難玩, 輸多嬴少 >>> 係你輸左都唔會有仇報.

想睇幾多? 0.75? 係第二隻度搵仲好啦.

賣殼? 好似科網果時008 603 果d??? 呢個我就唔敢阻你發達了.
純屬個人意見, 並非買賣邀請或建議.

'I know u believe u understand what u think I said, but I'm not sure u realise that what u heard is not what I meant. '......alan greenspan

"至於你信不信,我反正信了. 那現在怎麼辦? 我只能說,它就是發生了。"
bunacko

文章se7en » 週四 12月 24日, 2009年 2:01 pm

mekong 寫:垃圾股 27x, $0.54

同系2x9 上左轉, 佢都差唔多喇 :bbs14:
本人留言純粹個人意見, 並非任何投資建議。
頭像
se7en

文章miaomiao » 週三 1月 27日, 2010年 4:42 pm

樓主走左呢隻未呀? :o
2006年2月第一次買港股
2008年9月第一次買美股
2010年1月第一次買金,8月用左大部分身家買金
頭像
miaomiao

上一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客