其實呢樹有幾多人唔明莊股和指數股的分別

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 其實呢樹有幾多人唔明莊股和指數股的分別

文章洛克 » 週四 12月 31日, 2009年 6:30 pm

141 寫:
愚者 寫:
Natural 寫:
:D 你都講明話輸左破產, 邊個同你玩, 都唔fair
你會唔會証明到俾in der 睇你還得起先??
如果得, 我諗in der 會同你玩

大佬呀, 你唔係無眼睇馬, 你睇返之前d post先啦, 我一早話唔玩, 係佢係要叫我玩, 我已經避L佐佢, 之後頂佢唔住先同佢哂冷, 佢要玩要話自己好L有錢Y MA, 咁咪俾個機會佢炫燿下0羅, 佢迫我玩, 條件緊係由我開, 你唔係想話我錯馬... :discuz01: :discuz01: :bbs50:
同埋佢係唔係吹水, 你知咩, 佢敢出黎簽約我就信佢唔係吹水... :inv168_01:

同人鬧交互窒就無所謂,但係用期指打賭仲要包底咁就制唔過。
如果係有著數,其他人一早便爭住接呢份賭約啦。所以唔建議你參加呢份要包底的賭約。
如果賭D唔係自己果瓣既野,真係輸梗九成。不如加注在自己渣緊果幾隻股仲好喇。

賭鬼咩,係討論區點可能開得成局,大家純粹吹水姐 :lol:

你大下我,我大下你,這些係 168 各大大既情趣 :inv168_01: :inv168_01: :inv168_01:
洛克

文章ben6000 » 週四 12月 31日, 2009年 6:56 pm

個post 比你地騎劫左 :inv168_01:
頭像
ben6000

文章愚者 » 週四 12月 31日, 2009年 7:24 pm

傻in我一早知佢吹水啦, 講白d, 佢只係想拋9我, 跟住話我唔夠膽跟, 即係下年6月30日如果我估中佐真係上三萬, 佢就會摷返今日既post出黎話9我唔夠膽跟, 然後就大做文章, 佢d屎忽野, 係佢先做得出, 所以我一向都話佢廢柴, 輸唔起當初就唔好撩我賭話起朵啦, 做埋d屎忽野無用既...我話哂都堂堂正正等結果 :bbs13: :bbs13:
愚者

文章quku » 週四 12月 31日, 2009年 8:30 pm

直接對賭咪算囉. 輸家俾贏家雙方同意o既金額. 唔駛理大期包唔包底問題. 搵律師簽埋約. :inv168_09: :inv168_09: :inv168_09:
本人所發表的文章, 如有任何投資意見, 都係亂up, 後果自負.
quku

文章Insider » 週四 12月 31日, 2009年 10:05 pm

冷血人 寫:
愚者 寫:
lceman 寫:呀大智哥乜禮原來真係反智架..... :discuz16: 真係愚者黎! :discuz09:

講埋輸左冇得賠....呀水跟禮玩呀!? :discuz18:

咁愚者哥哥都算係好人黎既 :bbs46: 係哥句講哥句 :discuz09:

唔似得喎咁壞 :bbs25:

HEHE..其實有好多人對我誤解遮, 我只係忠於自己既預測, 無他既... :inv168_01:

忠於自已冇信心既預測?

信心大=>期指
信心細=>期權

以上都會輸

但用把口 永遠都唔會輸 :bbs46: 精神上 永遠是勝利的 :inv168_08:

Sorry 我忍唔住出聲 :inv168_12: :inv168_12:

細路仔真係 :bbs50: L 淨把口
Man is what he reacts before God
頭像
Insider

文章Insider » 週四 1月 21日, 2010年 11:07 pm

一額汗 :discuz16:
信細路仔吹水屎duck
Man is what he reacts before God
頭像
Insider

上一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客