與"MAJOR"再續前緣

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

與"MAJOR"再續前緣

文章聰明仔 » 週四 10月 8日, 2009年 2:51 pm

現價唔算升左好多, 市值合理, 新股東往績良好, 值博
頭像
聰明仔

Re: 與"MAJOR"再續前緣

文章阿牛2 » 週四 10月 8日, 2009年 3:02 pm

haha 新股東是怎樣的

呢隻我都跟你贏過錢 2005年既事了
頭像
阿牛2

文章stanlok » 週四 10月 8日, 2009年 3:10 pm

聰明哥推介到,跟!
呢隻好耐之前炒過,都贏過少少!
stanlok

文章rookie » 週四 10月 8日, 2009年 5:03 pm

小西折jer?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rookie
看得清就要做出黎。
聽不懂就要問清楚。
講得野就要有理有據。
落得場就要敢嬴肯輸。
頭像
rookie

文章老夷第一富 » 週四 10月 8日, 2009年 6:20 pm

我覺得依家就入市,好以搏o左D喎.
寒冬渡過中
頭像
老夷第一富

文章greatsoup » 週五 10月 9日, 2009年 11:08 pm

rookie 寫:小西折jer?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rookie

今次是任得jer...
只講股票的Blog
http://realblog.zkiz.com/greatsoup

香港最多上市公司資訊的Blog之一
http://realblog.zkiz.com/greatsoup38
greatsoup

文章petergabio » 週六 10月 10日, 2009年 12:06 am

聰明仔 寫:現價唔算升左好多, 市值合理, 新股東往績良好, 值博
聰明神一講我都乖乖地排定隊0.15,可惜掟得比一個牌就比ubs攔路跟手上左去,同聰明神冇乜圓! :bbs24:
頭像
petergabio

文章冷血人 » 週六 10月 10日, 2009年 12:09 am

petergabio 寫:
聰明仔 寫:現價唔算升左好多, 市值合理, 新股東往績良好, 值博
聰明神一講我都乖乖地排定隊0.15,可惜掟得比一個牌就比ubs攔路跟手上左去,同聰明神冇乜圓! :bbs24:

UBS ? 揸兜 可能係我 :bbs11:
上集劇本是

美國唔掂=>美國減息=>資金外流=>美元下跌=>
美國唔掂=>美國減息=>美國唔掂=>資金外流=>美元下跌=>
美國唔掂=>美國減息=>美國唔掂=>美國減息=>資金外流=>美元下跌=>

狂買實物保值。

下集劇本是?? !
頭像
冷血人

文章petergabio » 週六 10月 10日, 2009年 12:15 am

冷血人 寫:
petergabio 寫:

UBS ? 揸兜 可能係我 :bbs11:
一定係0拉 :bbs26:
頭像
petergabio

文章se7en » 週一 10月 12日, 2009年 10:51 am

月球探月 :inv168_01:
本人留言純粹個人意見, 並非任何投資建議。
頭像
se7en

文章阿牛2 » 週一 10月 12日, 2009年 10:51 am

頭像
阿牛2

文章greatsoup » 週一 10月 12日, 2009年 10:28 pm

阿牛2 寫:haha 新股東是怎樣的

呢隻我都跟你贏過錢 2005年既事了

http://realblog.zkiz.com/greatsoup/10298
只講股票的Blog
http://realblog.zkiz.com/greatsoup

香港最多上市公司資訊的Blog之一
http://realblog.zkiz.com/greatsoup38
greatsoup

文章hkils2001 » 週二 10月 13日, 2009年 12:42 am

我上星期三 0.133入, 0.135 放, 續了孽緣!
:inv168_35:
本人發表的一切文章和貼圖,絕對不構成任何買賣邀請或建議
高峰是為了感激生命,低谷是為了學習生活。
Quote of the Year - "Don't buy gold, it's not backed by anything."
頭像
hkils2001

文章se7en » 週二 10月 13日, 2009年 3:55 pm

:bbs46: :bbs46: :bbs03:
本人留言純粹個人意見, 並非任何投資建議。
頭像
se7en

文章hkils2001 » 週二 10月 13日, 2009年 4:03 pm

:inv168_35: :inv168_35: :inv168_35:
本人發表的一切文章和貼圖,絕對不構成任何買賣邀請或建議
高峰是為了感激生命,低谷是為了學習生活。
Quote of the Year - "Don't buy gold, it's not backed by anything."
頭像
hkils2001

下一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客