淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

文章kpchg4 » 週五 1月 22日, 2010年 11:29 am

Philip 寫:Bot 2800@20.45 :mrgreen:

Post 錯 thread :mrgreen:
kpchg4

文章大廢柴 » 週五 1月 22日, 2010年 11:38 am

kpchg4 寫:
Philip 寫:Bot 2800@20.45 :mrgreen:

係喎, 錯左
我唔係無試過,我試過安份守己,日搏夜搏,賺左果一萬幾千,我試過,但係出面果班人,出面果班人呀,佢地識建築識起樓咩?佢只係攞少少錢出黎,攞少少時間,炒起個樓市就不停o係度賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要D乜野!佢地答案好簡單,只係想要一間好普通好普通嘅樓!點解佢地要用成世人嘅時間去供一層樓呀?因為D有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!! 《創世紀》許文彪

呢個世界上所有投資決定都可以用屎忽痕黎解釋。
大廢柴筆記

人之初自傳 viewtopic.php?f=24&t=52182
人神棍炒股自省篇 viewtopic.php?f=24&t=21995
頭像
大廢柴

文章kpchg4 » 週五 1月 22日, 2010年 11:40 am

大廢柴 寫:
kpchg4 寫:

無錯喎, 呢個thread有post價出黎既人都係買貨。

呢個thread 係 2009 wor :inv168_28:
kpchg4

文章tonyfans » 週三 1月 27日, 2010年 11:21 am

tonyfans 寫:morning
Just buy more of #272 $4.51 :inv168_31:

Today just bought more of #272 $3.77 by selling rest of #57 :inv168_31:
One of Tony Measor fans and his long term follower
只要1年有15%的回報,5年就有1個Double
本人所寫的一切,並不構成任何投資邀約彧建議買賣
頭像
tonyfans

文章toby88 » 週三 1月 27日, 2010年 11:23 am

tonyfans 寫:Today just bought more of #272 $3.77 by selling rest of #57 :inv168_31:

你又撈錯post嘞 :mrgreen:
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章tonyfans » 週三 1月 27日, 2010年 11:41 am

toby88 寫:
tonyfans 寫:Today just bought more of #272 $3.77 by selling rest of #57 :inv168_31:

你又撈錯post嘞 :mrgreen:

Haha... you are right!
One of Tony Measor fans and his long term follower
只要1年有15%的回報,5年就有1個Double
本人所寫的一切,並不構成任何投資邀約彧建議買賣
頭像
tonyfans

上一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客