淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

文章天使多情 » 週四 12月 31日, 2009年 2:06 pm

summer 寫:
天使多情 寫:
古漢雲 寫:

入錯a/c :inv168_01: 炒股 入錯 no. 會唔會?

我試過買同賣掉轉左 :inv168_35:

有無試過買大10倍? :bbs13:

戶口未試過有咁多錢呀summer 姐 :bbs07:
夢醒時份
頭像
天使多情

文章lewis » 週四 12月 31日, 2009年 2:23 pm

HappY New YeaR
:inv168_19:
天行健,君子以自強不息。
頭像
lewis

文章HugoT » 週四 12月 31日, 2009年 2:33 pm

1766 :lol:
拒買日貨, 拒遊日本

以上一切皆為學術交流, 並非投資建議, 不要當真。
HugoT

文章殘劍 » 週四 12月 31日, 2009年 2:49 pm

古漢雲 寫:
座頭市 寫:
古漢雲 寫:隔籬聰明人叫陣外行人 :bbs49:

古蛇,可唔可以講中文?我睇唔明既. :bbs07:

:discuz02: :discuz02: :discuz02: 阿座座

想請教你好耐 :bbs13: :bbs13: 你有冇練雙修 :bbs33:

呢d好似係練玉女心經似d 喎..... :mrgreen:
部份所謂愛中國人仕只關心三件事:歌功頌德舔官菊,罵老百姓多事,醜化外國。這也就是五毛們所謂『愛國』的全部內容
本人在inv168.com 的留言,全屬廢話,並不構成買賣邀約。

圖檔圖檔
頭像
殘劍

文章hotspot » 週四 12月 31日, 2009年 4:54 pm

點者拆開咗既 :?
喎唔豬呀,喎講既全部都係亂古

估錯左唔巧插得貢應 :inv168_01:
我 Hotspot 係 Blogspot 開咗個「薄 lock」,多謝豬持 :mrgreen:
http://hotspotttt.blogspot.com/
頭像
hotspot

文章kk6868 » 週四 12月 31日, 2009年 6:02 pm

祝人大大及各網友年年大賺,身體健康!
Happy New Year!!! :mrgreen:
kk6868

文章hotspot » 週四 12月 31日, 2009年 6:40 pm

九兩菜呀

次富收息, 家陣最低消費要十雞 :bbs12:

我 Hotspot 係 Blogspot 開咗個「薄 lock」,多謝豬持 :mrgreen:
http://hotspotttt.blogspot.com/
頭像
hotspot

文章殘劍 » 週五 1月 1日, 2010年 1:20 am

hotspot 寫:九兩菜呀

熱點,可吾可以講多兩句,佢收乜野息?我衣家都用至褲。
部份所謂愛中國人仕只關心三件事:歌功頌德舔官菊,罵老百姓多事,醜化外國。這也就是五毛們所謂『愛國』的全部內容
本人在inv168.com 的留言,全屬廢話,並不構成買賣邀約。

圖檔圖檔
頭像
殘劍

文章hotspot » 週五 1月 1日, 2010年 9:50 pm

殘劍 寫:
hotspot 寫:九兩菜呀

熱點,可吾可以講多兩句,佢收乜野息?我衣家都用至褲。

代收現金股息,佢以前無最低消費,家陣最低十雞

頭像
hotspot

文章bunacko » 週五 1月 15日, 2010年 2:05 pm

hotspot 寫:
bunacko 寫:個市好樣衰, 日本呢排跑嬴o西, 2814最衰冇成交 (敢唔敢買?)

有莊,你擺價,佢會開畀你,佢唔接你個盤你打去插佢
雖然佢開個個價未必你係想要的 :roll:

日本成日新高. 
純屬個人意見, 並非買賣邀請或建議.

'I know u believe u understand what u think I said, but I'm not sure u realise that what u heard is not what I meant. '......alan greenspan

"至於你信不信,我反正信了. 那現在怎麼辦? 我只能說,它就是發生了。"
bunacko

文章人之初 » 週五 1月 15日, 2010年 2:48 pm

bunacko 寫:
hotspot 寫:
bunacko 寫:個市好樣衰, 日本呢排跑嬴o西, 2814最衰冇成交 (敢唔敢買?)

有莊,你擺價,佢會開畀你,佢唔接你個盤你打去插佢
雖然佢開個個價未必你係想要的 :roll:

日本成日新高. 

日本之前彈得少,而家較週邊市場強,係好正路。
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入747>26000 @ 0.395 *11/7/2017;入37>30000 @ 0.45*1/8/2017;入1798>20000@0.91*10/8/2017;入380>28000@ 0.228入380>16000@0.23 *4/9/2017
頭像
人之初

文章HugoT » 週五 1月 15日, 2010年 2:49 pm

buy 1 lot 845
拒買日貨, 拒遊日本

以上一切皆為學術交流, 並非投資建議, 不要當真。
HugoT

文章kpchg4 » 週五 1月 15日, 2010年 2:50 pm

呢條係 2009 呀 :mrgreen:
kpchg4

文章bunacko » 週五 1月 15日, 2010年 9:02 pm

kpchg4 寫:呢條係 2009 呀 :mrgreen:

佢賭得激烈左!!!! :mrgreen:
純屬個人意見, 並非買賣邀請或建議.

'I know u believe u understand what u think I said, but I'm not sure u realise that what u heard is not what I meant. '......alan greenspan

"至於你信不信,我反正信了. 那現在怎麼辦? 我只能說,它就是發生了。"
bunacko

文章Philip » 週五 1月 22日, 2010年 11:25 am

Bot 2800@20.45 :mrgreen:
Are you Mr. Market?
頭像
Philip

上一頁下一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客