淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

文章古漢雲 » 週四 12月 31日, 2009年 12:13 pm

隔籬聰明人叫陣外行人 :bbs49:
圖檔
頭像
古漢雲

文章座頭市 » 週四 12月 31日, 2009年 12:15 pm

古漢雲 寫:隔籬聰明人叫陣外行人 :bbs49:

古蛇,可唔可以講中文?我睇唔明既. :bbs07:
無論怎樣瞪大雙眼,看不見就是看不見!
頭像
座頭市

文章toby88 » 週四 12月 31日, 2009年 12:16 pm

仲有15分鐘...就全年收爐 :bbs15:
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章hotspot » 週四 12月 31日, 2009年 12:19 pm

座頭市 寫:

魚者大戰長老 :mrgreen:
喎唔豬呀,喎講既全部都係亂古

估錯左唔巧插得貢應 :inv168_01:
我 Hotspot 係 Blogspot 開咗個「薄 lock」,多謝豬持 :mrgreen:
http://hotspotttt.blogspot.com/
頭像
hotspot

文章座頭市 » 週四 12月 31日, 2009年 12:20 pm

hotspot 寫:
座頭市 寫:

魚者大戰長老 :mrgreen:

言來講出面既大風大雨. :bbs14:
頭像
座頭市

文章古漢雲 » 週四 12月 31日, 2009年 12:22 pm

座頭市 寫:

:discuz02: :discuz02: :discuz02: 阿座座

想請教你好耐 :bbs13: :bbs13: 你有冇練雙修 :bbs33:
圖檔
圖檔
頭像
古漢雲

文章殘劍 » 週四 12月 31日, 2009年 12:23 pm

toby88 寫:仲有15分鐘...就全年收爐 :bbs15:

一諗起今年成績就心傷.... :bbs24:
部份所謂愛中國人仕只關心三件事:歌功頌德舔官菊,罵老百姓多事,醜化外國。這也就是五毛們所謂『愛國』的全部內容
本人在inv168.com 的留言,全屬廢話,並不構成買賣邀約。

圖檔圖檔
頭像
殘劍

文章座頭市 » 週四 12月 31日, 2009年 12:25 pm

古漢雲 寫: :discuz02: :discuz02: :discuz02: 阿座座

想請教你好耐 :bbs13: :bbs13: 你有冇練雙修 :bbs33:
[/img]

古蛇,你典知我有學過下藏密架! :bbs23:

雙修呢家野,等我立左教先幫D女弟子修修佢喇! :discuz14: :discuz14:
頭像
座頭市

文章古漢雲 » 週四 12月 31日, 2009年 12:29 pm

座頭市 寫:
古漢雲 寫: :discuz02: :discuz02: :discuz02: 阿座座

[/img]

古蛇,你典知我有學過下藏密架! :bbs23:

雙修呢家野,等我立左教先幫D女弟子修修佢喇! :discuz14: :discuz14:

咁你依家係唔係同男弟子修修 :bbs33:
圖檔
頭像
古漢雲

文章座頭市 » 週四 12月 31日, 2009年 12:31 pm

古漢雲 寫:

咁你依家係唔係同男弟子修修 :bbs33:

依家無弟子.得兩粒...子. :bbs14:

歡喜禪/男女雙修就聽過.男男雙修就未.
頭像
座頭市

文章toby88 » 週四 12月 31日, 2009年 12:42 pm

頂.. :inv168_35:...唔怪得 :arrow_d: 啦..

原來我隻tv仔..到主席減持 :inv168_35:

a50 唔駛奶lu... :inv168_09: .. 不過唔係用5蚊雞...所以未夠位轉身 :inv168_11:

但係阿爺否認左推股指期貨 :inv168_12: :inv168_12:
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章summer » 週四 12月 31日, 2009年 12:46 pm

好睇嗎? :bbs33: :bbs14:
圖檔 圖檔 圖檔
頭像
summer

文章Philip » 週四 12月 31日, 2009年 12:47 pm

今年係值得紀念既一年 :inv168_09:
Are you Mr. Market?
頭像
Philip

文章summer » 週四 12月 31日, 2009年 12:54 pm

天使多情 寫:
古漢雲 寫:
天使多情 寫:喎懷疑股蛇未訓醒所以入錯a/c :bbs04: :bbs14:

入錯a/c :inv168_01: 炒股 入錯 no. 會唔會?

我試過買同賣掉轉左 :inv168_35:

有無試過買大10倍? :bbs13:
圖檔 圖檔 圖檔
頭像
summer

文章catcat » 週四 12月 31日, 2009年 1:45 pm

祝大家新年快樂 ^_^!
catcat

上一頁下一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客