淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 II

文章人之初 » 週二 6月 9日, 2009年 9:59 am

成交指示

2009/06/09 S 00355
世紀城市國際 港幣 0.4800 24,000 24,000 00100948

:inv168_18:

:arrow: 淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場 I :arrow_l:
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入747>26000 @ 0.395 *11/7/2017
頭像
人之初

Re: 淫之之2009年大家熊市求財開心交流廣場

文章人之初 » 週二 6月 9日, 2009年 10:03 am

人之初 寫:成交指示

世紀城市國際 港幣 0.4800 24,000 24,000 00100948

成交指示

2009/06/09 S 00617百利保控股 港幣 1.5700 10,000 10,000 00100939

:inv168_18: :inv168_18:
有隻雀仔啦啦啦~~~

"本人常在168狗呃,純屬個人意見,祗作參考之用,不構成任何買賣邀請。 本人會隨時買賣上述分析的相關資產。粉腸們買賣需自行判斷,若因此引致任何損失,本人概不負責。"

垃圾股自殘戰記:入858>60000 @ 0.156 *7/7/2017;入747>26000 @ 0.395 *11/7/2017
頭像
人之初

文章HugoT » 週二 6月 9日, 2009年 10:14 am

假藥 GOGOGOGO
拒買日貨, 拒遊日本

以上一切皆為學術交流, 並非投資建議, 不要當真。
HugoT

文章toby88 » 週二 6月 9日, 2009年 10:24 am

:shock: 尋日跌突400+.....今日都仲要 :bbs42: :bbs16:
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章toby88 » 週二 6月 9日, 2009年 10:27 am

小飛飛 寫:
小飛飛 寫:典解我睇5到燒傷局個低位架 :bbs36:

排了隊博大霧 @廿四蚊半 :discuz19:

廿四蚊半到位嘞 :discuz02: ... :discuz16:
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章古漢雲 » 週二 6月 9日, 2009年 10:28 am

大跌市又開始 ???
圖檔
頭像
古漢雲

文章大廢柴 » 週二 6月 9日, 2009年 10:30 am

古漢雲 寫:大跌市又開始 ???

我d錢倒水咁唔見
我唔係無試過,我試過安份守己,日搏夜搏,賺左果一萬幾千,我試過,但係出面果班人,出面果班人呀,佢地識建築識起樓咩?佢只係攞少少錢出黎,攞少少時間,炒起個樓市就不停o係度賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要D乜野!佢地答案好簡單,只係想要一間好普通好普通嘅樓!點解佢地要用成世人嘅時間去供一層樓呀?因為D有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!! 《創世紀》許文彪

呢個世界上所有投資決定都可以用屎忽痕黎解釋。
大廢柴筆記

人之初自傳 viewtopic.php?f=24&t=52182
人神棍炒股自省篇 viewtopic.php?f=24&t=21995
頭像
大廢柴

文章HugoT » 週二 6月 9日, 2009年 10:31 am

妖, a股又震倉
拒買日貨, 拒遊日本

以上一切皆為學術交流, 並非投資建議, 不要當真。
HugoT

文章小飛飛 » 週二 6月 9日, 2009年 10:32 am

toby88 寫:
小飛飛 寫:
小飛飛 寫:典解我睇5到燒傷局個低位架 :bbs36:

排了隊博大霧 @廿四蚊半 :discuz19:

廿四蚊半到位嘞 :discuz02: ... :discuz16:

E+个鼠先開始跌 再等下 :bbs31:
圖檔
頭像
小飛飛

文章人之初 » 週二 6月 9日, 2009年 10:33 am

人之初 寫:

成交指示

2009/06/09 S 00617百利保控股 港幣 1.5700 10,000 10,000 00100939

成交指示

2009/06/09 B 03993
洛陽鉬業 港幣 5.7600 2,000 2,000 00102757
2009/06/09 B 00488
麗新發展 港幣 0.1510 100,000 100,000 00102808
有隻雀仔啦啦啦~~~

頭像
人之初

文章人之初 » 週二 6月 9日, 2009年 10:35 am

人之初 寫:
人之初 寫:

成交指示

成交指示

2009/06/09 B 03993
洛陽鉬業 港幣 5.7600 2,000 2,000 00102757
2009/06/09 B 00488
麗新發展 港幣 0.1510 100,000 100,000 00102808

成交指示

2009/06/09 B 01071
華電國際電力股份 港幣 2.3900 6,000 6,000 00103287
有隻雀仔啦啦啦~~~

頭像
人之初

文章大廢柴 » 週二 6月 9日, 2009年 10:36 am

神水真係一隻PK股
我唔係無試過,我試過安份守己,日搏夜搏,賺左果一萬幾千,我試過,但係出面果班人,出面果班人呀,佢地識建築識起樓咩?佢只係攞少少錢出黎,攞少少時間,炒起個樓市就不停o係度賺大錢,咁叫公平咩!你出去問下人,是但問一個人,問下佢地想要D乜野!佢地答案好簡單,只係想要一間好普通好普通嘅樓!點解佢地要用成世人嘅時間去供一層樓呀?因為D有錢佬係度玩野呀!越有錢就越有得玩呀!呢個世界公平咩?呢個世界公平咩!! 《創世紀》許文彪

大廢柴筆記

人之初自傳 viewtopic.php?f=24&t=52182
人神棍炒股自省篇 viewtopic.php?f=24&t=21995
頭像
大廢柴

文章hotspot » 週二 6月 9日, 2009年 10:38 am

大廢柴 寫:
古漢雲 寫:大跌市又開始 ???

我d錢倒水咁唔見

me 2 :inv168_35: :inv168_35: :inv168_35:
喎唔豬呀,喎講既全部都係亂古

估錯左唔巧插得貢應 :inv168_01:
我 Hotspot 係 Blogspot 開咗個「薄 lock」,多謝豬持 :mrgreen:
http://hotspotttt.blogspot.com/
頭像
hotspot

文章toby88 » 週二 6月 9日, 2009年 10:40 am

小飛飛 寫:E+个鼠先開始跌 再等下 :bbs31:

仲要倒跌成百典... :bbs26: ..尋日都跌左啦.....攪錯呀 :bbs32:

:bbs04: 嘩...好彩之前走左隻神2.....返5蚊邊先再諗 :bbs23:
最後由 toby88 於 週二 6月 9日, 2009年 10:41 am 編輯,總共編輯了 1 次。
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
頭像
toby88

文章大廢柴 » 週二 6月 9日, 2009年 10:40 am

開得個期指已經跌左成百點

大廢柴筆記

頭像
大廢柴

下一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客