可能係最平的佣金收費 - i-access

投資討論200X

版主: rookie, petergabio, myth, 為食仔

Re: 可能係最平的佣金收費 - i-access

文章天行者 » 週二 9月 30日, 2008年 12:41 am

阿牛2 寫:
se7en 寫:用左一個星期, 都唔太差, 買賣時有即時報價睇, 個投資組合有埋買入價, 呢2點好過致富, 不過買賣股票期權要等多個月,驚既就叫齊屋企人開多幾個戶口, 每個入15萬炒..咁就pk 都有得賠囉 :bbs01:

等我都準備開戶先

did u open account yet?
頭像
天行者

文章hung2k » 週二 9月 30日, 2008年 12:54 am

小弟用左兩個多月..."感覺良好" :bbs46:

不過都係唔敢放太多錢入去 :mrgreen:
頭像
hung2k

文章天行者 » 週日 11月 16日, 2008年 3:26 am

用黎賭仙股好似唔錯喎. :mrgreen:
頭像
天行者

文章cy8 » 週日 11月 16日, 2008年 4:19 am

有無百分百存保?

炒牛熊窩輪即日鮮ok
頭像
cy8

文章wonghang » 週二 1月 26日, 2010年 1:37 pm

有冇巴打知i-access老細係咩人? :inv168_09:
wonghang

文章男不壞女不愛 » 週四 1月 28日, 2010年 11:54 am

冇事就好, 幣在佢一壞就大大煲呢, 購買力比電腦食左, 個倉又錯, 個電話永唔通, 冇得轉人手電話落盤, 冇得取消個 pending 叫天不應叫地不聞. 你可以去sfc or ifc跳樓
頭像
男不壞女不愛

上一頁

回到 200X

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客